Tunnus: Salasana: 
   Etusivu | Palaute | Mediakortti | Liity jäseneksi

TOIMINTAKALENTERI JÄSENISTÖ HALLITUS Y-TIEDOTTEET PÄIVITÄ TIETOSI
     


Aamuliikunta jatkuu tiistaina 9.1.

Kunto Saluksella järjestettävä Järvenpään Yrittäjien aamuliikunta eli Jymyvoima jatkuu jälleen 9. tammikuuta. Tiistai- ja perjantai-aamuisin klo 8.00–9.00 jymytään kohti kesää! Tule mukaan mukavaan aamuporukkaan, joko salin puolelle tai ohjatulle tunnille, jonka sisältö vaihtelee. Aaamuliikunta on jäsenille ilmainen!

Yrittäjäaamiainen 19.1.

Ensimmäinen Yrittäjäaamiainen nautitaan Lounaskahvila Tyynissä 19. tammikuuta, jolloin isäntänä on Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke. Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja nauttimaan jäsenille ilmaista buffet-aamiaista klo 7.30–10.00. 


Keski-Uusimaan Kasvupolun startti 23.1.

Kasvu ja yhdessä kehittäminen on hauskaa. Tervetuloa innostumaan kasvusta ja kuulemaan herätteviä kasvutarinoita Keski-Uudenmaan Kasvupolun starttiin. Ilmoittaudu mukaan.

23.1.2018 klo 17-20
Juhani Aho-sali, Järvenpää-talo
Hallintokatu 4, Järvenpää

Millaisiin yrityksiin sijoitetaan? Mitkä asiat pitää olla yrityksessä kunnossa, jotta sijoittajat kiinnostuvat? Näihin kysymyksiin tapahtumassa vastaa pääpuhuja Leena Niemistö, Pihlajalinna konsernin varatoimitusjohtaja sekä sijoittaja. Toisena puhujana kuullaan Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan perustajajäsenen Totti Salkon kasvutarina – Näin rakensimme suomen neljänneksi suurimman panimon.

Startissa kuulet myös mikä Keski-Uudenmaan Kasvupolku® on ja miksi Kasvupolulle kannattaa hakea mukaan. Kasvu Open -kokemuksista lavalle nousee kertomaan IpriQ sekä Sahkötalo. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille ja kasvuverkostolle.

www.kasvuopen.fi 
Yrittäjätiedote 1 • 2017

Evenbetter

DataSky

Kukkatalo

foral.net

L&T

Lujatalo

Suomen Historiapelit

Järvenpään Studiot Oy

Osuuspankki

Pentisol

Sähkötalo

Seroprint

Toscanan Tuuli