Tunnus: Salasana: 
   Etusivu | Palaute | Mediakortti | Liity jäseneksi

TOIMINTAKALENTERI JÄSENISTÖ HALLITUS Y-TIEDOTTEET PÄIVITÄ TIETOSI
     

Tarkistakaa ja päivittäkää omat tietonne ajantasalle Järvenpään yrittäjien sivuilla.Kaikilla Järvenpään Yrittäjät ry:n jäsenillä on päivitystunnukset omien tietojen päivittämistä varten. Mikäli teidän yrityksellä ei ole tiedossa tunnuksia, voitte pyytää niitä. Tunnukset voidaan tilata sivuston kautta. Klikkaa vasemmasta reunasta ”päivitä tietosi sivustolla”. Mikäli yrityksenne sähköpostiosoite löytyy valmiiksi tietokannasta saatte tunnukset välittömästi sähköpostilla. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole tietokannassa saatte tunnukset heti, kun ne ehditään välittämään teille. Tietojen päivittäminen tapahtuu tapahtuu normaalin internetyhteyden avulla selaimessa toimivalla työkalulla.


Näin päivitätte tietonne

Kirjaudu ylläpitoon antamalla tunnus ja salasana sivuston vasemmassa reunassa oleviin kentiin Kirjautumisen jälkeen näette tiedot, jotka yrityksestänne esitellään julkisesti sivuston puolella.. Sivun ylreunassa on kaksi linkkiä: [ Muuta tietoja ] ja [ Lataa kuvia ] 
Muuta tietoja sivulla on tekstitietojen päivittäminen. Lataa kuvia sivulla päivitetään sivustolla yrityksestänne esitettävä logo ja kuva.


Tekstitietojen päivittäminen tapahtuu klikkamalla [ Muuta tietoja ] –linkkiä sivun yläreunassa. Klikkauksen jälkeen avautuu sivu, jossa on hyvässä järjestyksessä yrityksenne tiedot. Päivitä tiedot vastamaan todellisuutta. Toistaiseksi ylläpitosivulla oleva toimialavalinta on teknisesti käytössä, mutta ei näy vielä sivuston puolella, koska suurimmalta osalta yrityksiä toimialoja ei ole määritetty. Kun olet päivittänyt tiedot paina sivun alaosassa olevaa Tallenna -painiketta. Tämän jälkeen siirryt sivulle, jolla on yhteenveto tiedoistanne.

Logon ja kuvan päivittäminen tapahtuu klikkamalla
[ Lataa kuvia ] –linkkiä. Mikäli käytössänne on jo kuvat, ne näkyvät tällä sivulla

Klikkaa Selaa/Browse-painiketta, ja etsi logon/kuvan tietokoneeltasi. Lähetä se palvelimelle klikkaamalla Lähetä/Submit-painiketta.

Mikäli viet palvelimelle uuden logon/kuvan, olemassa oleva korvataan heti uudella.

Voit poistaa logon/kuvan kokonaan klikkaamalla linkkiä kappaleen alareunassa.

Päivitettyäsi yrityksesi uudet tiedot, klikkaa vasemmasta reunasta ”kirjaudu ulos”.

Varsinaista teknistä opastusta päivittämiseen ei valitettavasti ole voitu järjestää. Mahdollisista teknisistä ongelmista voitte ilmoittaa osoitteessa www.jarvenpaanyrittajat.fi/palaute.asp.

Huom!
Logon/kuvan tulee olla muodoltaan joko .jpg tai .gif kuva. Usein alkuperäiset logot on hyvin suuria kooltan. Logoa kannattaa käsitellä pienemmäksi ennen palvelimelle julkaisua. (esim. noin alle 0,5Mt  on sopiva, jotta se on riitäävän nopea latautumaan palvelimelta käyttäjälle). Palvelin huolehtii muuten kuvien koon muutoksesta pienemmäksi.

Mikäli yrityksenne ei osaa / halua muuttaa tietoja itse, niin voitte teettää päivityksen esimerkiksi Foral Design Oy:ssä (www.foral.fi). Kertakorvauksena oikoluetun esim. Wordilla kirjoitetun tekstin julkaisu on 15 eur. Kuvien tai logon vaihtaminen sivustolle maksaa 10 eur / kuva / kerta.